”PL-klubben in i jakten på Vlaar”

Toby Alderweireld, 25, blev i går klar för Tottenham. Southampton, som lånade försvararen förra säsongen, får nu börja se sig om efter andra alternativ.

Mittbacken som Ronald Koeman ska ha ställt in siktet på är Ron Vlaar, 30, som är free agent – sedan kontraktet med Aston Villa löpt ut.

Daily Mirror som kommer med uppgifterna pekar även på det faktum att Koeman och Vlaar har tidigare arbetat tillsammans under tiden i Feyenoord. Just från Feyenoord ska Koeman vilja värva ännu en spelare – Jordy Clasie, 24 – som ska ersätta Morgan Schneiderlin som är på väg bort.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier