”McLarens mål – fyra tunga värvningar”

Fjolårssäsongen slutade med att Newcastle höll sig kvar i Premier League med ett nödrop. Den nye managern, Steve McLaren, vill nu se att klubben spenderar ordentligt i sommar. Enligt Independent ska McLaren ha förhoppningar om att klubben ska värva in fyra spelare för en summa som överskriver 10 miljoner pund.

Den första spelaren som ser ut att komma in är Georginio Wijnaldum, 24, från PSV Eindhoven. Klubbarna ska vara nära en affär på 16 miljoner pund.

Tidningen listar även tre andra transfermål som Newcastle ska ha. Detta i form av QPR:s Charlie Austin (26), Schalkes Joël Matip (23) och Anderlechts Aleksandar Mitrovic (20).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier