”Tottenham ute efter duo från Everton”

Det är inte direkt första gången någon av dem ryktas till Tottenham. Nu skriver Independent om att klubben återigen riktat in sig på Evertons James McCarthy, 24, och Kevin Mirallas, 27.

I den irländske innermittfältarens fall menar Daily Mirror – som Independent refererar till – att han ska vara besviken på att inte ha blivit erbjuden ett bättre kontrakt. Detta ska ha öppnat upp för Tottenham som förväntas lägga ett bud inom de kommande dagarna.

Spurs ska som sagt även ha förhoppningar på att locka över Kevin Mirallas. I detta fall ska de ha ett trumfkort i form av Aaron Lennon, 28, som spenderade våren på lån i Everton. Liverpoolklubben har tidigare rapporterats vara villiga att få över engelsmannen – som nu kan komma att bli ersättare åt Mirallas.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier