”Sunderland ute efter jättetalangen”

Förra sommaren lämnade Hakan Calhanoglu, 21, Hamburger SV för Bayer Leverkusen. Metro menar att Arsenal nu ska vara intresserat av att locka till sig mittfältaren medan Daily Mirror pekar på att såväl Barcelona som Juventus och Roma ska ha koll på honom.

Just Daily Mirror, vilka Calciomercato.it hänvisar till, menar att Sunderland vill snuva samtliga storklubbar på den turkiske mittfältaren. Enligt Turkish Football vill dock mittfältaren stanna i Bundesliga i en säsong till.

Istället för Calhanoglu kan det bli Moussa Dembélé, 28, för Sunderlands del. Daily Mirror menar att Dick Advocaat ska vara en stor supporter av belgaren och att hans skrala speltid i Tottenham ska ha gjort Sunderland övertygade om att de kan locka över honom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier