”Aston Villa nära anfallare”

Tidigare i somras gjort Swansea klart med André Ayew, 25, nu ser även lillebrorsan Jordan Ayew, 23, ut att flytta till Premier League.

Sky Sports uppger att Aston Villa fått ett bud på 161 miljoner kronor accepterat. Lorient-anfallaren ska komma till England under de kommande 24 timmarna för att diskutera det personliga kontraktet och genomgå läkarundersökningen.

Ayew stod för tolv mål i Ligue 1 den gångna säsongen.

Tabloiden The Sun menar dessutom att ytterligare två spelare ska vara på ingång till Birminghamklubben. Detta i form av Esteban Cambiasso, 34, som nyligen lämnade Leicester och Blackburn-anfallaren Rudy Gestede, 26.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier