Italienare till Anderlecht

När Stefano Okaka, 25, kom fram i Roma sågs han som en jättetalang. Han blev bland annat yngste spelare att representera ett italienskt lag i Europaspel när han debuterade 16 år gammal.

Sajten DH.be skriver nu att anfallaren är klar för Anderlecht och att han kommer presenteras officiellt under eftermiddagen. Okaka kommer närmast från Sampdoria där han stod för fyra mål på 32 matcher i Serie A den gångna säsongen.

I Anderlecht ersätter han Aleksandar Mitrovic, 20, som flyttat till Newcastle.

Stefano Okaka har gjort en landskamp för Italien, när han debuterade mot Albanien i november 2014.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier