”Everton och Crystal Palace ute efter mittback”

Ashley Williams, 30, kom till Swansea från Stockport County 2008. Efter sju år i klubben kan nu mittbacken komma att lämna.

Såväl Everton som Crystal Palace ska vilja förstärka sina försvar med walesaren. Enligt The Mirror ska de bägge klubbarna även vara redo att ge honom en ordentlig löneförhöjning gentemot de 465  000 kronor han tjänar i veckan.

För att släppa sin lagkapten ska Swansea vilja ha 159 miljoner kronor. Williams ska dock varit tydlig med att han inte vill lämna så länge det inte är en klubb som innebär ett ordentligt steg uppåt på karriärstegen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier