”Ex-allsvensk skyttekung nära Rennes”

Rennes kommer allt närmare en gammal allsvensk bekanting. Nämligen Abdul Majeed Waris, 23. Ghananen vann skytteligan i Allsvenskan 2012 då han gjorde 23 mål och lämnade därefter BK Häcken för Spartak Moskva.

Nu verkar anfallaren göra ännu ett klubbyte. L´Equipe menar att anfallaren haft erbjudanden från såväl Lorient som Rennes men att han bestämt sig för att fortsätta karriären hos dem sistnämnda. Anfallaren kommer närmast från turkiska Trabzonspor men har tidigare spelat i Ligue 1, då han tillbringade våren 2014 på lån hos Valenciennes.

En affär ska kunna bli klar så tidigt som under måndagen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier