”PSG riktar in sig på Busquets och Kroos”

Thiago Motta, 32, vill lämna Paris Saint-Germain. Nu har klubben gett sig ut på jakt efter en ersättare till den italienske landslagsmannen.

Le Parisien – vilka Football-Espana hänvisar till – menar att den franska klubben ska vilja ersätta Motta med Sergio Busquets, 27, från Barcelona eller Toni Kroos, 25, från Real Madrid.

Klubben ska förbereda ett bud på Busquets men ha Kroos i åtanke om det inte blir en övergång med spanjoren. Förutom La Liga-duon ska PSG även spana in de bägge Bayern München-mittfältarna Javi Martinez, 26, och Xabi Alonso, 33.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier