”Aston Villa intresserat av engelsk trio”

Efter att på kort tid värvat in fem stycken fransktalande spelare vill Tim Sherwood nu förstärka Aston Villa med brittiska spelare, för att bibehålla ”en balans i laget och omklädningsrummet”.

Daily Mail menar att Aston Villa ska vilja förstärka laget med Aaron Lennon, 28, och att de förbereder ett bud på 68 miljoner kronor på mittfältaren.

Förutom Lennon ska Tim Sherwood fortsatt vara intresserad av en annan Tottenham-mittfältare. Nämligen Andros Townsend, 24. Det uppges även att Birminghamklubben lagt ett förbättrat bud på Joleon Lescott, 32, från West Bromwich – vilket ska ligga på 27 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier