Ingen Bangura i ”Peking”

Efter att ha öst in mål i AIK under våren 2011 såldes Teteh Bangura, 25, vidare till turkiska Bursaspor. Sedan dess har karriären dock gått tyngre och för närvarande är anfallaren klubblös.

Under den senaste tiden har Bangura tränat med IFK Norrköping, nu står det dock klart att det inte blir någon flytt till Östergötland för anfallaren.

– Teteh har gjort bra ifrån sig under provspelet. Han är en målskytt – det har han visat på träningarna. Vi väljer ändå att inte gå vidare, framförallt för att vi känner att han har en liten bit kvar till allsvenskt matchtempo, säger IFK Norrköpings manager Janne Andersson till klubbens hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier