”Manchester United nära mittfältare”

Premier League är igång och hos Manchester United fick samtliga fem nyförvärv speltid i premiären. Till fredagens match mot Aston Villa kan klubben komma att förstärka truppen än mer.

The Sun – vilka Sky Sports hänvisar till – menar att klubben ska vara nära Lazios Lucas Biglia, 29. Affären ska kosta 237 miljoner kronor och Louis van Gaal ska vilja förstärka truppen än mer för att klubben ska kunna utmana om titeln.

Det uppges även att Biglia är ”öronmärkt” som ersättare till Ángel Di Maria, 27. Vilket låter oerhört märkligt, med tanke på att de inte är i närheten av samma spelartyp.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier