Bangura till Mjällby

Teteh Bangura, 25, provspelade med IFK Norrköping. I går meddelade dock den allsvenska toppklubben att de inte kommer gå vidare i ärendet. Istället ser det nu ut att bli spel i Superettan för Teteh Bangura.

Enligt uppgifter till Kvällsposten kommer anfallaren att presenteras av Mjällby under onsdagen.

Bangura blir i sådana fall Mjällbys sjunde värvning i sommar. Tidigare i dag presenterade de Christian Wilhelmsson och sedan tidigare har de gjort klart med Theophilus Ola, Jesper Gustafson, Daniel Ivanovski, Simon Sjöblom och William Leandersson.

UPPDATERING 13:05.

Även källor till Sportbladet bekräftar att Teteh Bangura kommer presenteras av Mjällby. I ett pressmeddelande har klubben meddelat att en presskonferens kommer hållas vid 14.00 under tisdagen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier