”Kvartett kan lämna Napoli”

Bortsett ett gäng ungtuppar har inte Napoli skickat iväg särskilt många spelare i sommar. Men efter att ha fått in åtta spelare – samtidigt som en del återvänt från lån – vill de nu sälja av några.

Gianlucadimarzio.com menar att en kvartett kan vara på väg bort. Gökhan Inler (31) jagas av Besiktas, Schalke 04 och Leicester medan Jonathan de Guzmán (27) är på väg till Marseille. Även Henrique (28) ska vara nära en flytt till Frankrike – men i hans fall är det Bordeaux som är intresserat. Slutligen ska Paris Saint-Germain vill köpa Faouzi Ghoulam (24) från klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier