”Svensken jagas av Serie A-klubbar”

För tre och ett halvt år sedan tog Marcus Olsson, 27, klivet från Allsvenskan till Premier League. Halmstads BK byttes ut mot Blackburn Rovers. Hos den engelska Championship-klubben har han tagit steg för steg och förra säsongen utsågs han till klubbens bäste spelare.

Nu menar Calciomercato – vilka Fotbolltransfers.com refererar till – att såväl Genoa som Torino ska vara intresserade av att plocka in svensken. Enligt den italienska sajten ska de bägge klubbarna lagt bud på honom – vilket även PAOK och Kasimpasa gjort.

De 9,5 miljoner kronor som erbjudits har dock inte varit tillräckligt för att övertyga Blackburn. Den engelska klubben ska därför ha valt att nobba dem.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier