”Sunderland intresserat av Championship-anfallare”

Med 31 gjorda mål förra säsongen var det bara Burnley som var sämre framåt än Sunderland. I januari plockade klubben in Jermain Defoe, 32, men nu verkar de angelägna om att förstärka anfallet än mer.

Daily Mail skriver att Sunderland öppnat samtal med Blackburn – gällande Jordan Rhodes, 25. Den skotske anfallaren har jagats av Middlesbrough under sommaren men kan nu få en chans i Premier League istället. Det blir dock dyrt att köpa honom, Blackburn värderar nämligen honom till 161 miljoner kronor.

På 144 matcher i Blackburn har Rhodes mäktat med 73 mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier