”Svensk nära Championship-klubb”

Backa bandet fem år och en inte ens 22-årig Denni Avdic är stekhet. Anfallaren smällde till slut in 19 mål för Elfsborg säsongen 2010 och såldes därefter till tyska Werder Bremen.

Sedan dess har karriären gått tyngre för Avidc, som gjort en A-landskamp. Under de senaste åren har han representerat Zwolle, AZ och Heracles. Snart kan anfallaren dock lämna även Nederländerna, detta då engelska Blackburn är intresserat av svensken.

– Inget är klart, men Denni ska träffa Blackburn. Klubben visar intresse och efter deras möte får vi se vad som händer. Det finns intresse från flera klubbar, säger hans agent Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen.se.

Blackburn slutade den gångna säsongen på en nionde plats i Championship. Vid en flytt blir han klubbens tredje svensk – sedan tidigare representerar Marcus Olsson, 27, klubben och nyligen blev det klart att Modou Barrow, 22, lånas ut från Swansea.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier