”Tyska klubbar på jakt efter Toivonen”

För ett och ett halvt år sedan tog Ola Toivonen, 29, klivet från PSV Eindhoven till Rennes. Tiden i Ligue 1 har dock inte varit alltför lyckad för svensken – och klubben vill sälja den högavlönade landslagsmannen. Även Toivonen själv har gått och sagt att han inte vill vara kvar i klubben.

– Det är svårt för mig, jag vill spela. Jag vill lämna klubben. Jag vill inte vara i en klubb där de inte vill ha mig, sa han till Foot Mercato.

Franska  L´Equipe skriver under fredagsmorgonen att anfallaren drar till sig intresse från Bundesliga. Klubbarna som ska vara intresserade av svensken är topplaget Bayer 04 Leverkusen och Mainz 05 – där svenske Pierre Bengtsson spelar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier