”Milan intresserat av landslagsman”

Milan är ute efter att förstärka mittfältet och efter att de strykit Moussa Sissoko (26) och Rafinha (22) läggs nu allt fokus på Roberto Soriano (24). Enligt Gianlucadimarzio.com ska Newcastle ha krävt 208 miljoner kronor för Sissoko medan Barcelona inte vill släppa Rafinha.

Den italienska klubben siktar nu på att få in Sampdorias Roberto Soriano. Den italienske landslagsmannen ska vara en spelare som Sinisa Mihajlovic väldigt gärna vill ha in.

Soriano, som landslagsdebuterade i november 2014, har gjort fyra landskamper för Italien och fanns senast med i landskampen mot Portugal i juni.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier