”Gaitan kan flytta till Dubai”

I flera års tid har det ryktats om att Nicolás Gaitán, 27, ska flytta vidare till England och Spanien. Det har dock inte blivit en flytt till Manchester United och mittfältaren är fortsatt kvar i Benfica. Nu menar A Bola, som Daily Express refererar till, att mittfältaren fått ett anbud från Dubai.

Det är Al Ahli som ska ha erbjudit argentinaren ett kontrakt. Gaitán ska vara frestad av erbjudandet men vill vänta in ett erbjudande från en europeisk toppklubb.

Tidigare i sommar ska Al Ahli varit i kontakt med Mario Balotelli, italienaren ska dock ha nobbat erbjudandet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier