”PSG med bud på Monaco-spelare”

Lucas Digne, 22, är på väg till Roma är Paris Saint-Germain på jakt efter en vänsterback. Klubben ska ha identifierat en ersättare i Layvin Kurzawa, 22, och lagt ett första bud. De 170 miljoner kronor de erbjudit ska dock inte vara tillräckligt och Le Parisien menar att Monaco nobbat budet.

Förhandlingarna mellan klubbarna ska dock fortsätta. En affär sägs kunna gå lös på drygt 190-235 miljoner kronor, men Paris Saint-Germain ska inte vara villiga att höja budet.

Tidningen uppger även att PSG, om affären med Kurzawa inte går igenom, kan vända sina blickar mot Lorients Raphael Guerreiro (21) eller Napolis Faouzi Ghoulam (24).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier