”Ytterbacksduo kan lämna Inter”

Två ytterbackar kan vara på väg bort från Inter. Gianlucadimarzio.com skriver att såväl Danilo D´Ambrosio, 26, som Davide Santon, 24, ska vara på väg bort.

Vad gäller D´Ambrosio ligger Inter i förhandlingar med Marseille och de bägge klubbarna ska vara nära en överenskommelse. Det återstår dock för Marseille att komma överens med D´Ambrosio också.

I Davide Santons fall ska Sampdoria visa intresse för försvararen, men det är framförallt Crystal Palace som ska vara på tapeten där. Alan Pardew var manager under Santons tid i Newcastle och ska ha sagt till Crystal Palace ledning att plocka in ytterbacken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier