”Mendes kallas in – ska slutföra United-affär”

När Manchester City gjorde klart med Nicolás Otamendi, 27, hade agenten Jorge Mendes en roll i det hela – trots att han inte representerar mittbacken. Detta då agenten hade en speciell förhandlingsroll vid just den transfern.

Även Manchester United avser att använda Mendes på samma vis och därför har han kallats in till förhandlingarna med Nicolás Gaitán, 27. O Jogo, vilka Daily Star hänvisar till, menar att argentinaren nobbat ett erbjudande från Al Ahli – då han vill fortsätta sin karriär i Europa.

Benfica har satt en utköpsklausul på 326 miljoner kronor på mittfältaren. Förutom Manchester United ska även Atlético Madrid och Valencia vilja knyta till sig argentinaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier