”Dansk talang jagas av tysk toppklubb”

Då han tillhör Bayern München och är landslagsman vid en ålder av 20 år ses Pierre-Emile Höjberg alltjämnt som en av Danmarks största talanger. Den tuffa konkurrensen i Bayern München innebär dock att han kan komma att bli utlånad.

Bayer 04 Leverkusen ska nämligen ha innermittfältaren högst upp på sin önskelista. Då nyförvärvet Charles Aránguiz skadat sig vill Leverkusen ha in en ersättare. Förutom Höjberg ska Bayer 04 Leverkusen även ha Bayern Münchens Sebastian Rode, 24, och Schalke 04:s Max Meyer, 19, på önskelistan.

Danska Ekstrabladet, som skriver om uppgifterna, menar att en affär till mångt och mycket hänger på om Pep Guardiola är beredd att låna ut Höjberg. Den spanske tränaren vill nämligen ha en bredare trupp än förra säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier