”Då lämnar De Bruyne”

I går kom uppgifterna om att Kevin De Bruyne, 24, lämnar Wolfsburg för Manchester City. Tyska Sky med journalisten Jurek Rohrberg i spetsen menar att affären kommer bli klar antingen i dag eller i morgon.

Även om De Bruyne befann sig i Tyskland under torsdagsmorgonen kommer han flyga till England för att genomgå läkarundersökningen antingen på torsdag eller fredag. Han kommer därefter skriva på ett femårskontrakt värt 193 miljoner kronor.

Affären kommer kosta över 720 miljoner kronor och kan sedan stiga till mer än 770 miljoner kronor. Övergången blir den dyraste i Bundesligas historia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier