”AIK intresserat av Superettan-spelare”

Degerfors är en av klubbarna som slåss för en kvalplats till Allsvenskan och har just nu sex poäng upp till Sirius som innehar tredjeplatsen. En av spelarna som imponerat är Daniel Sundgren, 24. Nu kan högerbacken, som har ett utgående kontrakt, vara på väg till Allsvenskan – oavsett om Degerfors tar klivet upp eller ej.

NWT, vilka Fotbolltransfers.com hänvisar till, menar att AIK är intresserat av försvararen.

– Vi har sett Degerfors live sex gånger hittills under den här säsongen. Sundgren har gjort många bra insatser och med hans förflutna i AIK är det klart att vi har bra koll på honom. Han har varit en av de mest framstående ytterbackarna i superettan den här säsongen, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till NWT.

Daniel Sundgren är fostrad i AIK och spelade i klubben fram tills 2008. Dessutom är han son till AIK-legendaren Gary Sundgren, som ordnade SM-guldet 1992 till klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier