Danske veteranen flyttar till Australien

Under perioden 1999-2012 gjorde Thomas Sörensen, 39, sammanlagt 101 landskamper för Danmark. Han var även verksam i Premier League under hela perioden. Tidigare i sommar fick dock målvakten lämna Stoke och nu står det även klart att det inte blir fortsatt spel i England.

Australiensiska Melbourne City har på sin hemsida meddelat att de skrivit ett tvåårskontrakt med dansken.

– Jag tror att för såväl klubben som för mig själv är målet att ta sig till toppen; självklart vill vi vinna mästerskapet och en cup och det är en av anledningarna till att jag ville komma hit, säger Sörensen till Melbourne Citys hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier