Mittfältare klar för Lyon

Med Champions League i sikte har Lyon shoppat loss i sommar. Etablerade spelare som Rafael, Mathieu Valbuena och Mapou Yanga-Mbiwa har redan skrivit på för klubben. På sin hemsida har den franska klubben meddelat att ytterligare en tung värvning är klar.

Det är den spanske mittfältaren Sergi Darder, 21, som är klar för klubben. Mittfältaren kostar 114 miljoner kronor att köpa loss från Málaga och han har signerat ett femårskontrakt.

Darder kommer presenteras av Lyon under måndagskvällen och blir klubbens dyraste värvning sedan Yoann Gourcuff kom till klubben 2010.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier