”Sunderland med bud på Liverpool-spelare”

Säsongen 2013/2014 tillbringade Fabio Borini, 24, på lån hos Sunderland. Tiden därefter har inte varit lika rolig för italienaren, som i sommar ryktats lämna Liverpool permanent.

Kanske kan det bli en återkomst till Sunderland? Förra sommaren nobbade italienaren en flytt till den nordengelska klubben, men nu har Sunderland återigen gett sig in i jakten på anfallaren. Daily Mail menar att Sunderland lagt ett bud värt 104 miljoner kronor, med bonusar på 26 miljoner kronor, vilket Liverpool ska ha accepterat.

Även Inter ryktas vara ute efter anfallaren och ska ha tid att lägga ett bud under måndagen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier