”Atlético förkastar bud på Jackson Martínez”

Jackson Martínez har haft en tuff första säsong i Spanien och Atlético Madrid. Och redan nu börjar det surras om att den 29-årige colombianen kan lämna den spanska huvudstaden.

Marca rapporterar att Tottenham har fått ett bud på 30 miljoner euro nobbat. Atlético vill åtminstone få tillbaka de 35 man betalade Porto i somras. Även Chelsea sägs vara intresserat av att plocka in anfallaren.

Jackson Martínez som så sent som i helgen gick till attack mot Marca på twitter då han menade att tidningen spridit lögner om honom. Återstår bara att vänta och se om det ligger någon sanningshalt i Marcas rykten om anfallaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier