”De kan bli Koemans första värvningar”

Ronald Koeman, 53, ser ut att lämna Southampton för att bli ny manager i Everton. För att förstärka klubben skriver Liverpool Echo att Koeman kommer få mer än 1,2 miljarder kronor att handla för till sommaren.

Enligt tidningen är det troligt att Koeman kommer försöka värva in Scott Dann, 29, från Crystal Palace. Mittbacken förväntas kosta minst 180 miljoner kronor och ska ses som en potentiell ersättare till John Stones, 22, som ryktas vara på väg bort.

Koeman ska ha identifierat Scott Dann som en värvning till Southampton och ska vid en övergång till Everton istället rekommendera mittbacken åt dem. Enligt Northern Echo ser det liknande ut kring Georginio Wijnaldum, 25. Tidningen menar att Koemans förmodade klubbyte kan innebära att Wijnaldum blir en av Evertons första sommarvärvningar.

Georginio Wijnaldum stod den gångna säsongen för elva mål på 38 matcher, men trots det trillade hans Newcastle United ut ur Premier League.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier