DIF-profil ny sportchef i Assyriska

Efter en katastrofal start på säsongen, med sex förluster på de sju första matcherna, fick tränaren Tor-Arne Fredheim sparken från Assyriska. Sedan dess har klubben ryckt upp sig och tagit åtta poäng på fyra matcher.

Nu sker fler förändringar i organisationen. På sin hemsida meddelar Assyriska att Joel Riddez kommer in som assisterande tränare och sportchef. Just sportchefsrollen har saknats sedan i början av säsongen, då Sargon Simonsson lämnade klubben. Riddez kommer därmed verka vid sidan av huvudtränaren Fredrik Samuelsson.

– Nu ska jag sätta mig in i rollen och ge Fredde det stöd han behöver vid sidan av planen. Framöver kommer det bli stort fokus på det strategiska, jag vill att allt vi gör i klubben ska genomsyras av ett långsiktigt tänk, säger Joel Riddez till Assyriskas hemsida.

36-årige Riddez kommer närmast från uppdrag som assisterande tränare och marknadsansvarig i Superettankonkurrenten IK Frej. Under sin spelarkarriär representerade Riddez Djurgårdens IF, Örebro SK, norska Strömsgodset, IK Frej och just Assyriska FF.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier