”Två klubbar ute efter André Gomes”

Trots Valencias misslyckade säsong imponerade André Gomes, 22, från sin mittfältsposition. I förra veckan kom uppgifter om att Valencia meddelat att portugisen inte är till salu – men det stoppar inte ryktena från att florera.

Express rapporterar att Manchester United är angelägna om att knyta till sig mittfältaren och ska leda kampen om 22-åringen. De väntas dock få konkurrens från Juventus.

De italienska mästarna har visat intresse för André Gomes under en längre tid. En värvning av Javier Mascherano, 31, från Barcelona ser alltmer osannolik ut vilket enligt Corriere dello Sport fått Juve att återigen rikta in sig på Gomes.

André Gomes är en del av den portugisiska EM-truppen som går in i turneringen om en vecka, då de möter Island.

[socialpoll id=”2365597″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier