Liverpool ska ha lagt bud på Zielinski

Redan i vintras ryktades det att Liverpool var intresserade av Udineses mittfältare Piotr Zielinski. Nu ska de ha lagt ett konkret bud på 12 miljoner euro för 22-åringen. Uppgifterna kommer från Guglielmo Cannavale, journalist på Sky Sports Italia, som tidigare ikväll twittrat om det.

Tidigare har vi skrivit om att både Napoli och Porto visat intresse för den polska landslagsmannen. Men hur realistisk en flytt är, är tveksam. Zielinski har själv sagt att han är osäker på om Premier League passar hans spelstil, och Liverpool ska ha Borussia Mönchengladbachs Mahmoud Dahoud som första prioritet.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier