Långtidsskada håller kvar Marco Reus?

Sommar efter sommar, vinter efter vinter. År ut och år in har det sett likadant ut. Marco Reus, 27, har ryktats bort från Borussia Dortmund men blivit klubben trogen.

Med stor sannolikhet blir det inte någon flytt denna sommar heller, åtminstone inte om någon klubb vill skriva in ytterligare en spelare i sjukstugan.

En muskelskada i lårets baksida gjorde att Reus missade EM och i SportBild kommer en bekräftelse på att yttern ser ut att bli borta länge. En tysk läkare har uttalat sig om det hela och sagt att en frånvaro på sex månader är realistisk. Borussia Dortmund har inte uttalat sig om det hela.

Taggar Marco Reus
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier