”Leroy Sané till Manchester City – efter EM”

Pep Guardiolas renovering av Manchester City har än så länge enbart betytt att Ilkay Gündogan, 25, kommit till klubben. Nu ska dock klubben närma sig sin andra värvning.

Enligt The Sun förväntas Leroy Sané, 20, skriva på för klubben efter EM-slutspelet. För jättetalangen beräknas Schalke 04 få omkring 470 miljoner kronor.

Just The Sun skriver att Manchester City vunnit kampen om ytterligare en offensiv spelare. De hänvisar nämligen till spanska tv-kanalen Tele5 som menar att Celta Vigo-anfallaren Nolito nått en överenskommelse med Pep Guardiola.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier