Nicolás Gaitán till Atlético Madrid

Nicolás Gaitán, 28, har i princip ryktats bort från Benfica sedan han kom till klubben 2010. I övergångsfönster efter övergångsfönster har den argentinske yttern dock blivit kvar i Portugal.

Den här sommaren lär en övergång med största sannolikhet bli av. Atlético Madrid skriver på sin hemsida att de kommit överens med Benfica om en affär. Gaitán själv kommer resa till Spanien efter Copa America och då göra klart med ”alla nödvändiga formaliteter”, som Atlético själva uttrycker det.

Argentinaren gjorde förra säsongen 20 poäng, varav 16 assist, på 25 matcher i den portugisiska ligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier