AZ nobbar bud från Tottenham

Vincent Janssen, 22, har upplevt en magisk debutsäsong. I somras lämnade han nederländska andradivisionslaget Almere City för spel i storklubben AZ Alkmaar. Säsongen slutade med att Janssen vann skytteligan i Eredivisie på 27 mål och tog sig in i det holländska landslaget.

Anfallaren är nu jagad i England, men Tottenhams första bud på 130 miljoner kronor har nobbats av AZ. Istället vill de ha närmare 190 miljoner kronor vid en försäljning.

– Skillnaden mellan erbjudandet och utgångspriset är för stor. Jag hör om en massa rykten men ingen annan har lämnat ett bud, sade AZ:s tekniske direktör Max Huiberts enligt The Guardian.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier