”Manchester United närmar sig Mkhitaryan – och Zlatan”

Brittiska The Guardian skriver att José Mourinho är nära att göra klart med två stycken tunga värvningar till Manchester United. Dels Zlatan Ibrahimovic, som ska flyga till Manchester i nästa vecka och slutföra affären, och dels Henrikh Mkhitaryan, 27.

För att få över Mkhitaryan från Borussia Dortmund ska Manchester United vara redo att erbjuda 30 miljoner pund (knappt 365 miljoner kronor). Då armeniern enbart har ett år kvar på sitt kontrakt ska Manchester United vara säkra på att det är ett bud som kommer accepteras. Klubben ska vara förhoppningsfulla om att de nått en överenskommelse med Borussia Dortmund inom den kommande veckan.

Mkhitaryan vill lämna för Premier League och ska enligt tidningen erbjudas ett fyra- eller femårskontrakt i Manchester United. Borussia Dortmund verkar även förbereda sig på en framtid utan Mkhitaryan. I veckan la de nämligen ett bud på Bayer 04 Leverkusens Karim Bellarabi, 26, vilket dock nobbades av spelarens nuvarande klubb.

Läs mer om The Guardians Zlatan-uppgifter här!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier