”Efter Zlatan – City jagar La Liga–stjärnor”

Efter att Manchester United fått in Zlatan Ibrahimovic menar Mirror att även Manchester City vill ha in minst en ’Galactico’. Pep Guardiola ska ha identifierat två spelare – en från Real Madrid och en från Barcelona.

Guardola ska enligt tidningen försöka värva Toni Kroos, 26, från Real Madrid. Manchester City ska även ha hört sig för huruvida en affär är möjlig eller ej.

Inte nog med Kroos. Pep ska inte heller ha gett upp tankarna på att locka tillbaka Luis Suárez, 29, till England. Managern ska enligt Mirror ha försökt övertala Suárez i flera månader och anfallaren ska även vara öppen för en flytt, men det ska vara desto mer tveksamt om hans familj vill flytta från Spanien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier