Japansk anfallare till Arsenal

Takuma Asano. Vem tänker säkert många – men den 21-årige anfallaren är Arsenals senaste nyförvärv.

– Takuma är en talangfull, ung anfallare och väldigt mycket en spelare för framtiden. Han har haft en imponerande start på sin karriär i Japan och vi ser framemot att utveckla honom under de kommande åren, säger Arsenal-managern Arsène Wenger till klubbens hemsida.

Asano kommer närmast från Sanfrecce Hiroshima och har gjort fem landskamper för Japan. Arsenal skriver på sin hemsida att Takuma Asano väntas vara en del av den japanska OS-truppen, vilka möter Sverige i gruppspelet.

Arsenal skriver att formaliteter, såsom läkarundersökningen, fortfarande återstår att genomföra.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier