Stoke bekräftar intresse för Nani

Efter en poängstark säsong i Turkiet och ett bra EM–slutspel är Nani, 29, het på marknaden. Yttern har sagts vara nära Valencia och det har även ryktats om att Stoke sent gett sig in i jakten på portugisen.

Att Stoke är intresserat av Nani är också någonting som klubbens assisterande manager Mark Bowen bekräftar.

– Han är en spelare Mark (Hughes) beundrar mycket och han har haft en väldigt bra turnering. Utan att säga för mycket kan jag berätta att det finns ett intresse där och vi får se vad som händer, sade Bowen till Talksport som The Guardian hänvisar till.

Taggar Nani
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier