”Arsenal ute efter Higuain”

Att Gonzalo Higuain, 28, ska lämna Napoli har vi hört förr. Att Arsenal ska värva in den argentinske anfallaren har vi också hört förr. Men nu är det dags igen.

GianlucaDiMarzio.com menar nämligen att Arsenal överväger att lägga ett bud på 28–åringen. I ett försök att få ner priset på argentinaren, som har en utköpsklausul på 890 miljoner kronor, ska Arsenal även vilja inkludera Olivier Giroud, 29, i affären.

För närvarande ska Arsène Wenger fundera över hur mycket Arsenal ska betala för anfallaren. Någonting som ska kunna tala för en affär är att Napoli–managern Maurizio Sarri ska vara en stor supporter av Giroud och ska ha studerat honom i EM–finalen.

Sajten uppger även att Napoli redan fått ett bud på Higuain. Budet från kinesiska Hebei China Fortune ska dock omedelbart ha nobbats, då den argentinske anfallaren inte ska ha något intresse av att flytta till Kina.

[socialpoll id=”2373879″]

Uppdatering: Sajten CalcioMercato.it uppger att Arsenal har lagt ett bud på 474 miljoner kronor plus Olivier Giroud för att få in Gonzalo Higuain. De ska dock inte vara ensamma om att ha ett lagt bud, West Ham ska nämligen ha erbjudit 663 miljoner kronor för anfallarens tjänster.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier