”Moyes vill ha Manchester United–duo”

Under sin knappt ettåriga sejour i Manchester United hann David Moyes låta Adnan Januzaj, 21, debutera och värva in Marouane Fellaini, 28, från sin gamla klubb Everton. Mirror menar att Moyes nu vill återförenas med duon i Sunderland.

David Moyes ska vilja värva in duon men problemet ska ligga i priset. Manchester United ska nämligen kräva 512 miljoner kronor för duon, ett allt för högt pris för Sunderland.

Skottens första värvning till Sunderland ser dock ut att bli en helt annan spelare. Mirror menar nämligen att Domagoj Vida, 27, ska vara på ingång från Dynamo Kiev – till en summa av 57 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier