Stjärnvärvningen klar – presenterad av Midtjylland

Det har ryktats ett tag nu – i dag blev det så officiellt.

Danska Midtjylland har presenterat värvningen av Rafael van der Vaart, 33. Den välmeriterade mittfältaren kommer närmast från Real Betis och har tidigare i karriären representerat Ajax, Hamburger SV, Real Madrid och Tottenham.

van der Vaart har dessutom gjort 109 landskamper och 26 mål för Holland – med vilka han tog VM–silver 2010.

I den danska toppklubben blir han lagkamrat med svenskduon Johan Dahlin och Kristoffer Olsson.

Holländaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med Midtjylland.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier