Chelsea ute efter Hector

Chelsea hade stor problem med allt förra säsongen. En av sakerna, försvarsspelet och en backlinje som såg trött ut. Kurt Zouma är fortfarande skadad, och det skulle kanske behövas flyttas om lite där bak. Enligt The Sun är Antonio Conte därför intresserad av Kölns vänsterback Jonas Hector.

För närvarande är det Cesar Azpilicueta som håller ställningarna på positionen och har gjort det bra, men Hector som är vänsterfotad är mer naturlig där då Azpilicueta egentligen är högerback.

Dock är inte Londonlaget den enda klubben som vill ha Hector. Även Liverpool och Barcelona ska vara intresserade. 20 miljoner pund ska försvararen vara värderad till.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier