”PSG intresserat av Barca–anfallare”

Nej, det är inte Neymar som det ryktas om den här gången.

Istället menar spanska Marca att Paris Saint–Germain, precis som Schalke 04, ska visa intresse för Munir El Haddadi, 20. Barcelonas jakt på en ny fjärdeanfallare ska göra att El Haddadis framtid fortsatt är oklar.

PSG, Schalke och några Premier League–klubbar ska därför ha frågat Barca om 20–åringen är tillgänglig för en försäljning.

Än ska inget konkret erbjudande ha kommit in, utan det hela ska hänga på om Barcelona plockar in en fjärdeanfallare och om de då väljer att använda Munir i affären eller ej.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier