Christoffer Nyman nära Tysklands–flytt

Christoffer Nyman, 23, har troligtvis varit den mest omskrivne allsvenske spelaren i det här transferfönstret.

Nu ska anfallaren vara nära en flytt till Tyskland och Eintracht Braunschweig.

Tyska SEEN–Magazine, som hänvisar till källor nära klubben, menar att Braunschweig ska vara nära en skandinavisk anfallare och spekulerar i att spelaren är Christoffer Nyman. Sajten uppger även att det enbart återstår för Eintracht Braunschweig och den aktuella klubben, i det här fallet IFK Norrköping, att komma överens om en övergångssumma.

Uppgifter till Sportbladet bekräftar att Christoffer Nyman ska vara mycket nära en övergång till 2. Bundesliga–klubben. Enligt Sportbladets uppgifter kommer Nyman i morgon, måndag, bege sig till Tyskland för att genomföra läkarundersökningen med Eintracht Braunschweig.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier