”Skyttekungen kan lämna Hull”

Trots att de knappt har några spelare har Hull inlett Premier League–säsongen med sex poäng på de tre första matcherna. Medan omvärlden väntar sig nyförvärv ryktas det nu att ytterligare en nyckelspelare kan lämna klubben.

Det är nämligen anfallsstjärnan och fjolårets interna skyttekung Abel Hernández, 26, som ska jagas av Aston Villa. Daily Mail menar att Championship–klubben lagt ett bud på 155 miljoner kronor – vilket via klausuler kan stiga till närmare 190 miljoner.

Som ersättare ska Hull vilja ha in Bristol Citys Jonathan Kodija, 26, för vem de uppges förbereda ett bud värt dryga 110 miljoner kronor. De ska dessutom vara överens med Manchester United om en övergång för Will Keane, 23, som kostar 11 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier