”Roma vill ha Wilshere”

I natt kom uppgifter om att Arsenal kan komma att låna ut Jack Wilshere, 24, och nu börjar eventuella klubbadresser uppkomma.

The Telegraph menar att Roma är intresserat av att låna in Jack Wilshere men att där finns ett problem. Engelsmannens lön ska nämligen vara för hög för Roma – vilket gör att en lösning där Arsenal betalar delar av lönen måste förhandlas fram vid en affär.

Förutom Roma ska även Valencia visat intresse för Wilshere medan Arsenal redan har avslagit intresset från en klubb de anser vara en konkurrent om en topp fyra–placering i England.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier